MIDZOMER ZONNEWENDE VIERING

Yoga en meditatie

DATUM 21 juni 2019
TIJD 19.00 - 20.15 uur
LOCATIE: Rasterhoffpark Arena (De ‘Arena’ vind je bij de Noordelijke ingang)
BIJDRAGE: Je bijdrage is vrijwillig. De opbrengst gaat naar het goede doel (Free a girl)

 

ZONNEWENDE
Op 21 juni als de zon recht boven de Kreeftskeerkring staat hebben we de langste dag van het jaar. Je zou kunnen zeggen dat de zon een wending maakt. Daarom wordt dit moment Zonnewende genoemd.

Tijdens de Zonnewende is er letterlijk meer prana (levensenergie) beschikbaar en hierdoor is het een belangrijk moment voor spirituele beoefening zoals yoga & meditatie. Een moment om het licht van het bewustzijn te vieren, in jezelf en in iedereen. 

YOGA EN MEDITATIE
Ter ere hiervan organiseer ik samen met Wieger van Brug (yogadocent) een yoga en meditatieceremonie in de arena van het Rasterhoffpark. Ervaring met yoga en meditatie is niet persé nodig. De opbrengst van je donatie gaat naar ‘Free a girl’, een organisatie die minderjarige meisjes helpt te bevrijden uit gedwongen prostitutie.

Neem alsjeblieft je eigen matje en/of meditatiekussentje mee wanneer je dit hebt. We hebben een beperkt aantal matjes/kussentjes beschikbaar. Wanneer je hier gebruik van wilt maken stuur dan een mailtje of bel ons zodat we er een voor je kunnen reserveren.

ROUTE
Neem de ingang aan de Noordzijde. (dus niet bij van der Valk). Er is hier een kleine parkeerplaats waar je je auto of fiets kunt parkeren. Je vind de P als je de Johan Willem Frisostraat helemaal volgt tot onder de A7 door. Daar wachten we je op. De Arena ligt vlakbij de entree.

Tot de 21e !

Renate: ‭(06) 22 43 59 89‬

Wieger: (06) 31 79 33 65

Sneek, Nederland | info@renatepeters.nl  | +31 6 22 435 989
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon