top of page

Wat kun je verwachten tijdens een consult?

 

Wanneer je voor de eerste keer naar mij toe komt, zal ik je specifieke vragen stellen over hoe het met je gaat.

Wat heb je voor klachten? Hoe voel je je? Hoe voel je je psychisch? Samen maken we een anamnese van jouw huidige situatie.

Dan volgt de energiecheck van de Psychosomatische Energetica.

Deze controle laat ons zien:
*Je huidige energiestaat.
*De omvang van je energieblokkade.
*Welk thema bij jouw de oorzaak is van de blokkade.
*Hoe we deze blokkade oplossen.

 

Nagesprek.

 

Hierin licht ik toe welk homeopathisch complex middel je kan innemen, hoe je deze kan innemen en wat je verder nog kan doen om deze blokkade op emotioneel en spiritueel niveau op te lossen.

Je kunt dus zelf je koers bepalen voor je toekomst.

 

Controle.

 

Na 4-6 weken kom je voor de eerste controle energiecheck. Die laat ons je voortgang zien in het activeren van je zelf-helende krachten. Ook bespreken we, waar je tegen aanloopt in de therapie.

De ontbinding van de energieblokkade c.q. het oplossen van de blokkade, duurt meestal drie tot vier maanden. 

Normaliter kom je 4 á 5 x per jaar.

De totale behandeling is doorgaans een jaar tot anderhalf jaar, maar het kan zijn dat je meerdere conflicten hebt en dan ben je langer bezig. Het vergt wel zelfdiscipline, echter als je bij controle ziet en ook zelf merkt, dat je energieniveau omhoog gaat en je klachten verminderen, helpt dit je, om vol te houden en je druppels elke dag te willen innemen.

Totale kosten van een behandeling.

In de tarievenpagina staat wat de kosten zijn voor een eerste een tussentijdse meting en het daarop volgende controle consult. Kijk ook naar de mogelijkheden van vergoedingen op de pagina "vergoedingen".

De speciale homeopathische complexmiddelen kosten ongeveer 17 EUR per flesje. Je hebt voor 4 maanden ongeveer 2 tot 3 flesjes nodig. Bij ernstige vermoeidheid of pijnklachten kan het zijn dat je nog wat extra ondersteuning nodig hebt. 

Begeleiding tijdens het therapie verloop..

 

Gedurende deze periode kan het voorkomen dat er emoties of situaties naar boven komen waardoor er behoefte ontstaat voor extra begeleiding. Het is mogelijk om hiervoor een ​​coachingsgesprek in te plannen. Het gaat er om wat jij nodig hebt.

 

Samen maken we jouw individuele behandelplan.  Het is belangrijk dat je deze behandeling makkelijke kunt integreren in je dagelijks leven. Dat is mijn prioriteit.

Ethiek, discretie, vertrouwen, transparantie, opmerkzaamheid, voorzichtigheid, aandacht en waardering vormen de basis van mijn praktijk.

bottom of page