Vergoedingen

Vergoeding Zorgverzekeraar

RENATE PETERS is als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij beroepsorganisatie BATC.  

Het is mogelijk wanneer je voor alternatieve geneeswijzen, aanvullend verzekerd bent, de nota te declareren bij je zorgverzekeraar. Kijk wel even of BATC op het lijstje van de aangesloten beroepsverenigingen van jouw zorgverzekeraar staat, of kijk op de pagina van de beroepsvereniging: https://www.batc.nl/Zorgverzekeraars-2020.pdf


BATC is een meervoudige beroepsorganisatie die de belangen van zowel artsen als therapeuten behartigt, welke op hun vakgebied als natuurgeneeskundig therapeut meervoudige disciplines hanteren. BATC zet zich in om de consulten en behandelingen door zorgverzekeraars te laten vergoeden. 
BATC therapeuten die gekwalificeerd zijn naar Zorgverzekeraars zijn opgeleid in meervoudige natuurgeneeskundige vaardigheden. Zij voldoen aan de criteria HBO Medische Basiskennis volgens de plato normen en de 5 Natuurgerichte Principes, te weten: Energie, Cel & zenuwcommunicatie, Reiniging, Voeding & Gevoel.

BATC-Zorgverleners voldoen aan strenge kwaliteitscriteria voortvloeiend uit de maatschappelijke normen.

Elk jaar wordt de BATC Zorgverlener opnieuw getoetst. Voor meer informatie over BATC, kijk op www.batc.

Logo beroepsvereniging BATC
Vergoeding WMO en PGB

RENATE PETERS heeft een contract bij de gemeente Sûdwest Fryslân in het kader van de WMO.  Dat betekent dat wanneer je in deze gemeente woont, begeleiding of extra begeleiding in de vorm van individuele coaching kunt aanvragen.
De coachingssessies worden dan vergoed door de gemeente.

Je kunt contact opnemen met het gebiedsteam of eerst via het WMO loket van de gemeente.