Spiegel 6.jpg
Lichtkinesiologie

Op weg naar een medicijnvrij medicijn?

 

Light-Kinesiology is opgericht door Renzo Celani, Dr. Shabir Pandor en Nicole Pechmann.

 

Licht-Kinesiologie (LK) is een mijlpaal op weg naar een medicijnvrije geneeskunde en een essentiële aanvulling in mijn praktijk gericht op het verkrijgen van meer energie.

De ervaring heeft geleerd dat patiënten die Licht-Kinesiologie-sessies hebben, aanzienlijk meer energie, gebalanceerd en geaard zijn.

 

Onmiddellijk na en zelfs tijdens de LK-behandeling voelen veel patiënten zich verjongd, alerter en ontspannen. Met mij REBA test apparaat maar ook met de Heart-Rate-Variability-tests zijn ze ook meetbaar jonger.

 

Licht-Kinesiologie kan worden toegepast bij zowel chronische als acute aandoeningen en voor elke leeftijd.

Light-Kinesiology werd opgericht na de ontwikkeling van Renzo Celani's Biophoton-Realignment-Mirrors.

 

Ons doel in de LK is om de gezondheid van de patiënt in één tot drie sessies te ondersteunen en te verbeteren zonder dat er daarna uitgebreide behandelprotocollen moeten worden gevolgd. Aan het einde van elke behandeling wordt het gebruik van bindmiddelen zoals Chlorella-extract of IMD (Quicksilver Scientific) aanbevolen om de toxines die door de LK-behandeling zijn gemobiliseerd, gemakkelijk en veilig vrij te maken.

Alle Biophoton-Realignment-Mirrors zijn ontwikkeld door Renzo Celani.

 

Het zijn therapeutische hulpmiddelen die helpen om diepe en blijvende therapeutische resultaten te bereiken.

Tijdens een spiegelbehandeling wordt het lichaam opnieuw geïnformeerd met zijn eigen coherente lichtdeeltjes (fotonen). Fotonen komen uit alle delen van ons lichaam.

 

Gewonde, beschadigde, zieke, getraumatiseerde of geblokkeerde gebieden stralen onsamenhangende lichtdeeltjes uit.

Elke spiegel wordt geleverd met een polarisatiefilter dat voor de eigenlijke spiegel is gemonteerd.
Het polarisatiefilter (kortweg Poolfilter) herschikt de uittredende lichtdeeltjes (fotonen). Het polarisatiefilter filtert onsamenhangende lichtdeeltjes weg en de spiegel reflecteert coherent licht terug naar het lichaam en brengt positieve signalen van orde of regulering naar het gebied. Het gebied dat onsamenhangend licht uitstraalt, wordt 'besmet' met positief, coherent licht. Op deze manier kan het zieke of gewonde gebied beginnen te genezen en normaal te functioneren.

 

Elke spiegel is gemaakt van speciaal materiaal (goud, zilver, aluminium of UV) en heeft zijn eigen therapeutische spectrum van frequenties. Alle spiegels samen bestrijken een uitgebreid lichtspectrum.

Elke spiegel moet een polarisatiefilter hebben om ervoor te zorgen dat het licht altijd op een coherente manier wordt gereflecteerd om de best mogelijke gezondheid te bevorderen.

Volgens de natuurkunde is coherentie het geheim van de hoogste effectiviteit (maximale versterking) en hoogste efficiëntie (minimale verliezen). Licht-Kinesiologie met zijn Biophoton-Realignment-Mirrors streeft naar dit fenomeen.

What Our Clients Say

Spiegel 6.jpg

Name, Title

I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are.