Werkvormen

Nieuw in mijn therapie aanbod:

Psychosomatische energetica

klik hier ->

Coaching

Coaching in een professionele en prettige omgeving. 

In de 1 op 1 coachingsessie, ga ik met je hulpvraag aan de slag. Jouw hulpvraag verduidelijkt precies waar de knoop in je leven zit en deze kan zich op het gebied van bijvoorbeeld relaties, werk of geld uiten. Vaak is het zo dat onder het probleem dat jij ervaart, een bepaalde negatieve overtuiging , patroon of oude pijn verschuilt ligt, die je weerhoudt om verder te komen in je leven. Om het patroon of een overtuiging aan het licht te brengen, werk ik holistisch. Holistisch werken betekent dat ik je als een geheel mens zie waarin mind, body en spirit samenwerken.

Healing

Een healing heelt de levens energie en de doorstroming in je lichaam en geest. Het herstelt je veerkrachtig vermogen. Het helpt met loslaten van (emotionele) spanningen en geeft innerlijke rust.

Ik geloof dat alles wat zich aandient rijp is om naar het bewustzijn te komen en dus stem ik mij af op waar jij in je proces zit en voel wat nodig is en wat ruimte wil krijgen. Het gaat erom alles te erkennen en aandacht te geven, zonder het te willen fixen of moeten veranderen.

Door mijn heldervoelendheid, ben ik tijdens een Healing in staat mij op hogere energieën af te stemmen.

Healing op afstand is ook mogelijk.

 

Wandelcoaching

Het kan prettig zijn om te praten met iemand die naast je loopt i.p.v. tegenover je zit. Lopen zet je in beweging, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Wandelen geeft rust in je hoofd. Er komt ruimte en het is gemakkelijker om te luisteren naar je eigen innerlijke stem.

 

Lichaamswerk

Het  waarnemen en gebruiken van je lichaamstaal in de coachingssessie en het inzetten van het lichaam als bron van ‘voelen’ en ‘expressie’. 

Ademhalings technieken:

Door meer bewust te worden van de ademhaling en deze te leren controleren kunnen stress en vage klachten verdwijnen. Dit geeft meer gezondheid, vitaliteit en ontspanning. 

 

Coaching via Skype

De ideale coaching voor mensen met een druk schema. Geen reistijd! 

Gemakkelijk vanuit het comfort van je eigen huis of kantoor.

Coachen via skype werkt net zo diep en transformerend als elke andere coaching sessie!

 

Sneek, Nederland | info@renatepeters.nl  | +31 6 22 435 989
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon