top of page

Spiritueel therapeut, 45 jaar

Ont-wikkelen met de PSE 

Een paar jaar geleden kwam ik bij Renate met een aantal klachten waarbij ik op andere plekken geen hulp had kunnen vinden, en ik dus naar Sneek afreisde om te kijken wat zij voor mij zou kunnen betekenen hierin.. Onrust een gevoel van overbelasting en geen plezier in het leven, alsof het leven zwaar op me drukte.

Ik vond haar manier van werken ontzettend interessant en verbaasde me er iedere keer weer over wat er uit de dieptes van mijn zijn als blokkades zichtbaar werd door de testen die ze met me deed. Van daaruit ging ik weer met die thema's aan de slag en merkte dat ik steeds steviger in het leven kwam te staan zonder dat ik daar "mijn best" meer voor hoefde te doen. Ik begon het leven zelfs weer leuk te vinden, werd rustiger en meer mezelf. Ik heb Renate ervaren als een hele betrokken, kundige en gepassioneerde vrouw met hart voor haar cliënten. Integer en veiligheid biedend daar waar nodig. Ik kan haar van harte aanbevelen indien je de kwaliteit van jouw leven wilt verbeteren op diverse niveaus en indien je de bereidheid hebt jezelf en het leven aan te kijken en aan te gaan.

Het is zo de moeite waard!

Meisje, 2,5 jaar

1á 2 x per maand ziek, migraine en veel overgeven

Wat een fijne laatste uitslag en ook wel passend bij hoe we haar nu ervaren en wat een totaal andere meid hebben we nu thuis vergeleken met vorig jaar december toen we voor het eerst met haar bij jou kwamen. Echt heel bijzonder hoe we dit pad samen bewandeld hebben, ik had toen niet durven hopen dat ze er nu zo bij zou lopen. We gaan de melk/zuivel weer wat opbouwen. Bedankt hoe je met ons meegedacht hebt en mocht het nodig zijn, dan weten we je in de toekomst weer te vinden. 

Teamleider , 41 jaar

Slaapapneu

Ik ben via een vriendin in aanraking gekomen met Renate en haar natuurgeneeskundepraktijk. Zij ging met haar dochter naar haar toe en behaalde mooie resultaten. Ik ben zelf altijd al geïnteresseerd geweest in andere geneeswijzen dan uitsluitend de Westerse geneeskunde of 'wetenschappelijk onderbouwde geneeskunde'. Ik heb dus dezelfde week nog een afspraak gemaakt. Echte klachten had ik niet, maar wel een aantal dingen waar ik 'last' van had. Ik sliep niet optimaal, werd af en toe wakker 's nachts en er was een vermoeden van slaapapneu. Dus ondertussen ook onderzoeken vanuit het ziekenhuis. Daarnaast had ik twee 'golfarmen', lichte ontstekingen aan de spieren aan de onderkant van mijn ellebogen. Ik wilde graag optimaal in mijn energie zitten, op alle gebieden. ;) Daar heeft Renate voor gezorgd! na de metingen kreeg ik druppels die ik dagelijks moest nemen en een steen die ik om mijn nek moest dragen. Bij de tussentijdse meting zag ik al duidelijk verschil en bij de laatste meting zat ik op alles bijna op 100%. Maar hoe voelde ik mij in de tussentijd? Nou, eigenlijk heel goed! Mijn golfarmen zijn zo goed als verdwenen. Heel soms voel ik ze nog als ik een grote inspanning lever in de tuin bijvoorbeeld. Dan ben ik alert en verander ik mijn houding. Ondertussen liep het slaapapneu onderzoek natuurlijk ook nog. De eerste keer slapen met een kastje gaf de informatie dat ik 40x per nacht stopte met ademen en soms wel tot een minuut lang. De tweede keer waren er maar 15 stops te zien in de data, wat geen slaapapneu aanduidt. Bijzonder! Of toch niet?

Mila  9 jaar

Slecht slapen, buikpijn en huiduitslag

In maart kwamen wij met Mila bij Renate. We voelden ons meteen welkom. Renate straalt warmte en positiviteit uit. Mila kwam voor klachten als buikpijn en uitslag. Ze sliep slecht en toonde veel onmacht. Na de meting adviseerde Renate druppeltjes voor Mila. Nu 5 maanden later, zijn alle klachten verdwenen. We zien weer een enthousiaste meid, die s nachts goed slaapt. De buikpijn en uitslag zijn verdwenen. We zijn Renate dankbaar voor haar hulp. Mila ging graag naar Renate, dus het is bijna een beetje jammer dat de behandeling klaar is!

Manager 49 jaar

Stress en lichamelijke gespannenheid 

Toen ik de eerste keer bij Renate kwam was mijn energie laag. Nu na een half jaar zijn mijn energie waarden al bijna optimaal en voel ik me veel fitter. Ik ervaar vooral meer rust in mijn lijf. Rustig zitten en ontspannen was voor mij heel moeilijk. Het is heerlijk dat dit nu wel lukt, vooral ook omdat ik nu kan voelen dat ik relaxt ben, dat mijn armen zich kunnen ontspannen en dat mijn lichaam niet meer strak voelt. Het fijne is dat ik rustig thuis op de bank kan zitten zonder elke keer het gevoel te hebben dat ik iets moet doen.

International business and Management. 24 jaar

Herpes Genitalis

Twee jaar geleden kwam ik een jongen tegen, ik was net terug van mijn reis en dacht bij hem de juiste match gevonden te hebben. We hadden ons beide laten testen op soa’s, hij omdat hij bij de dokter was langsgegaan met een blaasontsteking, ik omdat mijn ex er nog wel eens een ander op na hield. Beide ‘schoon’, maar uiteindelijk bleek zijn dokter hem mis gediagnosticeerd te hebben…

 

Op een zaterdagochtend stond opeens alles rondom mijn vagina in de fik. De conclusie, ook vast gelegd bij de dokter, was niet heel moeilijk. 21 jaar en (chronische) herpes genitalis. Voor maanden kreeg ik twee keer per maand, met een herstel periode van een week, een uitbraak. Ik was verdrietig en zo teleurgesteld in mezelf, voelde me contant vies, mijn onbezonnenheid was in één klap weg, mentaal was elke uitbraak zwaar te verwerken en mijn zelfwaarde kelderde naar beneden.

 

Ik ging op zoek naar oplossingen, maar wilde niet gelijk aan de zware medicijnen met de vele bijwerkingen die de dokter alleen kon bieden. Ik zocht op internet wat ik allemaal kon doen; wat de genezing van een uitbraak zou versnellen, ging aan de vitaminen, paste mijn voedingsschema aan, probeerde verschillende alternatieve geneesmiddelen, maar pas bij Renate ging het licht aan het einde van de tunnel branden. Bij Renate voelde het vertrouwd, voelde ik me vrij om mezelf te zijn, dat te zeggen waar ik het zwaar mee had zonder er doekjes omheen te binden. Ik pakte het proces met beide handen aan én het werkte!

 

Twee jaar verder, al bijna een half jaar zonder uitbraken en goed in mijn vel, ben ik trotser dan ooit op wie ik ben en wie ik mag zijn. Renate is niet alleen ontzettend goed in wat ze doet, ze is ook een ontzettend mooi mens, die samen met jou opzoek gaat naar een echte oplossing…

Studente 15 jaar

Angst in combinatie met tics

Ik ging naar Renate omdat ik angst had voor overgeven en misselijkheid. Door die angst had ik erg last van dwang en tics. Toen Renate mijn had gemeten, kreeg ik druppeltjes en pilletjes die ervoor zouden zorgen dat ik niet meer zo bang zou zijn en dat het rustig in mijn hoofd zou zijn en dat ik niet meer het gevoel zou hebben dat ik tics zou moeten doen. Ik hoopte natuurlijk heel erg dat die zouden werken maar ergens dacht ik ook van hoe kunnen een paar druppeltjes mij nou van tics afhalen die ik al meer dan 7 jaar heb. Maar naarmate ik de druppeltjes en pilletjes nam had ik steeds minder het gevoel dat ik bang was, of in mijn hoofd zat. Toen ik weer bij Renate kwam merkte ik dat dit conflict gewoon bijna weg was. Ik ben niet bang meer en heb geen last meer van tics. Het heeft voor mijn heel erg geholpen!

Gepensioneerde dame 88 jaar

Algehele "leeftijds" gerelateerde klachten

Vanochtend heb ik mijn tweede consult van je gehad. 

Ik was verrast door de nieuwe meting. 

Alle punten waren verbeterd, de ene meer dan de ander.

Het heeft mij de motivatie gegeven om door te gaan met de voorgeschreven middelen. 

De vragen die ik had lagen zowel op lichamelijk als emotioneel/psychisch terrein.

Gezien mijn bouwjaar 1932 ben ik prettig verrast, dat er nog zoveel mogelijk is, mits je zelf gemotiveerd ben, wat ik ook ben. 

Ik ervaar de consulten als prettig en helder.

Student 22 jaar

Hoogsensitiviteit en enge dromen

Ruim een half jaar geleden kwam ik bij Renate omdat ik last had van hele enge dromen. Daardoor sliep ik slecht en was ik oververmoeid. Ook was het moeilijk om me in grotere groepen mensen staande te houden. Dit ook omdat ik het gevoel had niet goed mee te kunnen doen, wat een negatieve invloed had op mijn zelfbeeld.

Renate heeft in de energietest aangetoond dat ik hoog sensitief ben en heeft me geleerd hoe ik mezelf op een goede manier kan afschermen. Ook voor het slapen gaan. Al snel verdwenen de enge dromen. Met de PSE behandeling is mijn vermoeidheid nagenoeg verdwenen. Al na een paar maanden voelde ik me weer fit en heb weer vertrouwen in mezelf en in het leven.

Kunstenaar 60 jaar

Met de PSE naar de kern

Vanaf mij 35e jaar probeerde ik rust te vinden en de oorzaak van mijn onzekerheid en angsten in beeld te krijgen. De vele bezoeken aan een psycholoog en andere therapeuten konden mij niet bij de kern brengen.
Ca 2 jaar geleden kwam ik in contact met Natuurgeneeskundige praktijk Renate Peters via iemand die baat had bij PSE therapie. 
Nu (ik ben nu 60) 2 jaar later na PSE therapie ziet mijn wereld er heel anders uit.
Renate, ik ben dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen.
De zon schijnt weer en de mist aan de horizon is opgetrokken.

Machinaal houtbewerker 56 jaar

Uitputting en reumatische klachten

Vandaag zijn mijn energiewaarden weer even gemeten door Renate.
Het gaat de goede kant op, ben blij dat ik de strijd ben aangegaan met mijzelf.
Met de hulp van de PSE en Renate gaan we voor de laatste % naar de 100.
Ik was eerst wel wat sceptisch, maar nu de resultaten zichtbaar zijn, ben ik blij dat ik met haar in zee ben gegaan.
Ik kan het van harte aanbevelen.

Apothekersassistente 51 jaar

De onrust is verdwenen

Ruim 3 maanden geleden kwam ik bij Renate voor een kennismaking van de PSE methode. Ik had er gelijk een goed gevoel bij.

Omdat ik mijn emoties niet in bedwang had en ik altijd vreselijk moe was heb ik hulp gezocht bij Renate.

Na de meting heb ik de nodige homeopathische druppels besteld en het is echt wonderbaarlijk wat die voor mij gedaan hebben. Ik voel mij veel energieker en dingen waar ik mij voorheen druk om maakte is nu allemaal weg. Geen onnodige energie slurpende gevoelens meer, heerlijk!

Ik zit zoveel beter in mijn vel, wat ben ik blij dat Renate op mijn pad is gekomen.

Binnenkort gaat ze kijken naar het volgende conflict, ik heb alweer zin om ermee aan de slag te gaan.

Post mortale verzorgster 49 jaar

Migraine

Mijn wanhoop was groot: elke dag hoofdpijn en ongeveer 8 migraine dagen in de maand. Via een vriendin kreeg ik het advies om bij Renate een afspraak te maken. Ik ben nu 6 weken verder en mijn trauma is al gehalveerd. Maar het aller belangrijkste: ik ben al 3 weken hoofdpijn vrij. Wat een fijne vrouw ben jij Renate en wat een talent om op deze manier mensen te kunnen helpen. 

Lerares 33 jaar

Levensthema

De PSE bij Renate was enorm confronterend en ontzettend waardevol tegelijk. Het conflict was pijnlijk en zo waar, de tranen stroomden mij over de wangen.

Stap 1 heb ik gezet: ik heb mijn conflict erkend. Stap 2 zal mijn leven veranderen.

Ik ben op dit moment grote stappen aan het maken om eindelijk voor mijzelf te kiezen. Geen herstel zonder zelfliefde. Ik ben Renate ontzettend dankbaar voor deze inzichten.

Ondernemer 53 jaar

Slecht slapen en daadkracht

Sinds mijn twintiger jaren sliep ik slecht, zeer slecht geheugen en had ik weinig daadkracht. Nu na een jaar de PSE therapie te hebben gedaan kan ik zeggen dat ik enorm ben opgeknapt. Mijn geheugen werkt beter. Ik heb meer focus en energie om te ondernemen. Ik kan weer vaker doorslapen.

Student 19 jaar

ADD

In 2016 werd ik gediagnostiseerd met ADD. Ik was erg impulsief, druk en chaotisch. Tot ik in 2017 begon met de PSE. Want nu,  na 2 jaar ben ik zo veel rustiger en zit ik een stuk beter in mijn vel! Ik ben niet meer moe, niet meer chaotisch en een stuk rustiger. PSE doet wonderen!!

Student 18 jaar

Angststoornis en paniekaanvallen

In april 2019 kwam ik bij Renate omdat ik veel last had hyperventilatie. Ik durfde niet alleen te zijn en te reizen naar school. Daardoor spijbelde ik veel. Ook ging ik niet meer naar feestjes en sprak niet meer met vriendinnen af. Renate heeft mij druppels voorgeschreven en ik voelde mij al snel veel beter. Totaal heb ik maar drie maanden nodig gehad om me weer goed te voelen. Ik ga weer elke dag naar school en heb geen last meer van angsten. Ook heb ik veel meer plezier in het leven gekregen.

Onderneemster 61 jaar

Burn-out

Toen ik aan aantal jaren geleden in een diepe burn-out terecht kwam nam heb ik het besluit om het roer helemaal om te gooien. Ik wilde de tijd nemen om mijn overtuigingen, mijn kwetsuren, mijn angsten onder ogen te zien.

In dat proces is de PSE voor mij heel belangrijk geweest. Op spiritueel en mentaal

niveau ging ik heel bewust de samenwerking aan met deze druppels. Dat heeft me veel inzichten gegeven en heeft me geholpen om veel oude pijn te transformeren.

Ik merk nu dat ik lichamelijk steeds sterker wordt en steeds meer

energie krijg. Na een dip ben ik er steeds sneller weer bovenop ben en veel lichamelijke klachten zijn verdwenen. De PSE is het beste wat me in deze periode is overkomen.

Secretaresse 50 jaar

Stress en onrust

4 maanden geleden heb ik bij Renate de energie test gedaan,  omdat ik veel last van onrust had. Deze liet op een energie centrum een bepaald conflict zien. Sindsdien gebruik ik homeopathische druppels en merk ik aanzienlijke verbetering. Ik ben rustiger geworden en heb weer meer plezier in het leven.

bottom of page