Machinaal houtbewerker 56 jaar

Uitputting en reumatische klachten

Vandaag zijn mijn energiewaarden weer even gemeten door Renate.
Het gaat de goede kant op, ben blij dat ik de strijd ben aangegaan met mijzelf.
Met de hulp van de PSE en Renate gaan we voor de laatste % naar de 100.
Ik was eerst wel wat sceptisch, maar nu de resultaten zichtbaar zijn, ben ik blij dat ik met haar in zee ben gegaan.
Ik kan het van harte aanbevelen.

Apothekersassistente 51 jaar

De onrust is verdwenen

Ruim 3 maanden geleden kwam ik bij Renate voor een kennismaking van de PSE methode. Ik had er gelijk een goed gevoel bij.

Omdat ik mijn emoties niet in bedwang had en ik altijd vreselijk moe was heb ik hulp gezocht bij Renate.

Na de meting heb ik de nodige homeopathische druppels besteld en het is echt wonderbaarlijk wat die voor mij gedaan hebben. Ik voel mij veel energieker en dingen waar ik mij voorheen druk om maakte is nu allemaal weg. Geen onnodige energie slurpende gevoelens meer, heerlijk!

Ik zit zoveel beter in mijn vel, wat ben ik blij dat Renate op mijn pad is gekomen.

Binnenkort gaat ze kijken naar het volgende conflict, ik heb alweer zin om ermee aan de slag te gaan.

Post mortale verzorgster 49 jaar

Migraine

Mijn wanhoop was groot: elke dag hoofdpijn en ongeveer 8 migraine dagen in de maand. Via een vriendin kreeg ik het advies om bij Renate een afspraak te maken. Ik ben nu 6 weken verder en mijn trauma is al gehalveerd. Maar het aller belangrijkste: ik ben al 3 weken hoofdpijn vrij. Wat een fijne vrouw ben jij Renate en wat een talent om op deze manier mensen te kunnen helpen. 

Lerares 33 jaar

Levensthema

De PSE bij Renate was enorm confronterend en ontzettend waardevol tegelijk. Het conflict was pijnlijk en zo waar, de tranen stroomden mij over de wangen.

Stap 1 heb ik gezet: ik heb mijn conflict erkend. Stap 2 zal mijn leven veranderen.

Ik ben op dit moment grote stappen aan het maken om eindelijk voor mijzelf te kiezen. Geen herstel zonder zelfliefde. Ik ben Renate ontzettend dankbaar voor deze inzichten.

Ondernemer 53 jaar

Slecht slapen en daadkracht

Sinds mijn twintiger jaren sliep ik slecht, zeer slecht geheugen en had ik weinig daadkracht. Nu na een jaar de PSE therapie te hebben gedaan kan ik zeggen dat ik enorm ben opgeknapt. Mijn geheugen werkt beter. Ik heb meer focus en energie om te ondernemen. Ik kan weer vaker doorslapen.

Student 19 jaar

ADD

In 2016 werd ik gediagnostiseerd met ADD. Ik was erg impulsief, druk en chaotisch. Tot ik in 2017 begon met de PSE. Want nu,  na 2 jaar ben ik zo veel rustiger en zit ik een stuk beter in mijn vel! Ik ben niet meer moe, niet meer chaotisch en een stuk rustiger. PSE doet wonderen!!

Student 18 jaar

Angststoornis en paniekaanvallen

In april 2019 kwam ik bij Renate omdat ik veel last had hyperventilatie. Ik durfde niet alleen te zijn en te reizen naar school. Daardoor spijbelde ik veel. Ook ging ik niet meer naar feestjes en sprak niet meer met vriendinnen af. Renate heeft mij druppels voorgeschreven en ik voelde mij al snel veel beter. Totaal heb ik maar drie maanden nodig gehad om me weer goed te voelen. Ik ga weer elke dag naar school en heb geen last meer van angsten. Ook heb ik veel meer plezier in het leven gekregen.

Onderneemster 61 jaar

Burn-out

Toen ik aan aantal jaren geleden in een diepe burn-out terecht kwam nam heb ik het besluit om het roer helemaal om te gooien. Ik wilde de tijd nemen om mijn overtuigingen, mijn kwetsuren, mijn angsten onder ogen te zien.

In dat proces is de PSE voor mij heel belangrijk geweest. Op spiritueel en mentaal

niveau ging ik heel bewust de samenwerking aan met deze druppels. Dat heeft me veel inzichten gegeven en heeft me geholpen om veel oude pijn te transformeren.

Ik merk nu dat ik lichamelijk steeds sterker wordt en steeds meer

energie krijg. Na een dip ben ik er steeds sneller weer bovenop ben en veel lichamelijke klachten zijn verdwenen. De PSE is het beste wat me in deze periode is overkomen.

Secretaresse 50 jaar

Stress en onrust

4 maanden geleden heb ik bij Renate de energie test gedaan,  omdat ik veel last van onrust had. Deze liet op een energie centrum een bepaald conflict zien. Sindsdien gebruik ik homeopathische druppels en merk ik aanzienlijke verbetering. Ik ben rustiger geworden en heb weer meer plezier in het leven.

Sneek, Nederland | info@renatepeters.nl  | +31 6 22 435 989
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon